Love & Marriage actie: wat is jullie ‘ons’?

Maak kans op gratis nog meer prachtige live muziek op jullie bruiloft

 

“Wow, dat was echt ‘ons’!” horen wij vaak. En dat is fijn, want dat betekent dat veel bruidsparen echt een ceremonie hebben gehad die helemaal bij hun past. Persoonlijk, uniek, intens.

Speciaal voor bezoekers van de Love & Marriage beurs en andere pas-verloofden hebben wij een topactie. Wat maakt jullie nou echt jullie? Wat zou jullie ‘ons’ zijn? En hoe zou dat dan klinken, welke liedje hoort daarbij? Vul het hieronder in.

Uit de inzendingen trekken wij één koppel die bij bij boeking van Song for you tijdens de ceremonie, gratis nog 2x45 minuten live achtergrondmuziek van ons krijgt tijdens de aansluitende receptie of diner.

Dat betekent twee hele sets lang:

  • Topkwaliteit muziek in zang en pianospel. Met onze geschoolde achtergrond ben je verzekerd van het beste stemgeluid;
  • Een persoonlijke mix van nummers: alleen nummers die écht bij jullie liefde, jullie verhaal en jullie gasten passen;
  • Een warme en bijzondere sfeer: muziek maakt alle momenten mooier, live muziek maakt alle mooie momenten intenser;
  • Geheel in stijl: we passen ons uiteraard geheel aan aan jullie dresscode. Of dat nu “cocktail met regenlaarzen” is (echt gebeurd!), bohemien chic of black tie.

 

Helaas, deze actie liep tijdens de Love & Marriage beurs in Utrecht en is verlopen. Toch meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Ervaringen met de muziek van Song for you

Wat een fantastisch resultaat na een aantal mooie emotionele sessies. Mooie coupletten en een heel pakkend refrein. Echt op maat geschreven. Ben er heel erg trots op en Evi , voor wie het nummer is gemaakt ,is ook heel erg onder de indruk. Wat een kippenvelmoment toen ik het voor de eerste keer zelf mocht zingen. Alle woorden voelen goed. Toen ik hulp nodig had waren jullie meteen aanwezig om bij te staan. Super! Dank je wel.

Johan Krouwel

De muzikale bijdrage van Song for You op onze bruiloft was echt helemaal geweldig. Het was mooi, grappig en ontzettend passend bij ons. Kortom, het was super! En wat stonden die laarzen jullie (en de piano) goed :-D.

Nelleke Schoo

Song for you’ heeft een lied gemaakt dat we met alle collega’s hebben gezongen tijdens het afscheid van onze algemeen directeur. Dat was een schot in de roos! Marleen en Tom hebben vooraf in een aantal prettige gesprekken input verzameld en deze informatie heel treffend verwerkt in de tekst van het lied. Het was een lied met een mooie boodschap, soms emotioneel, maar door de combinatie met de vrolijke melodie was het een prachtig geheel. Tijdens het zingen van het lied werden we op professionele wijze op piano begeleid door Tom. Tevens namen Tom en Marleen stukken zang voor hun rekening, en dat kwam de kwaliteit van de vertolking zeker ten goede. 🙂 .

Franke Teunisse

Bedankt voor jullie prachtige lied! Ik vind het heel erg bijzonder en vond het een prachtig lied! Zowel muzikaal als tekstueel was het allemaal zeer passend :). Het heeft me allemaal diep geraakt en ik ben er heel erg blij mee en dankbaar voor.

Natasja den Toom

Na het eerste gesprek met Tom en Marleen mocht ik nog geen week later al een ruwe versie horen van het liedje. En wat was de spijker op zijn kop! Ik wist het op dat moment zeker, Hennie zou de boodschap direct begrijpen.

En daar sta je dan en begint Marleen te vertellen dat ze er trots op waren hun eerste liedje te mogen gaan voordragen die voor een speciaal iemand was geschreven en diegene was Hennie. Op dat moment wil je de eerste seconde even stiekem verdwijnen, zo spannend, maar zodra de eerste tonen waren ingezet heb ik ademloos geluisterd. Wat was dat bijzonder en mooi en bijzonder en… Van alles schiet er door je heen maar vooral hoe speciaal het was en hoe treffend de tekst. Ieder woord was herkenbaar en zo treffend.

Samen terugrijdend naar huis, enorm onder de indruk, onze eerste gedachtes samen delend kwamen we toch wel tot de gezamenlijke conclusie dat Tom en Marleen een unieke prestatie hebben neergezet. Het was echt een schot in de roos.

Alain van Oorschot