Muziek voor bedrijven

Het kantoorleven kan zoveel muzikaler, daarom werken wij graag voor bedrijven. En dat gaat veel kanten op. Uiteraard spelen we regelmatig live muziek tijdens bedrijfsborrels, personeelsfeesten of zakelijke diners. Maar steeds vaker worden we ook gevraagd als openingsact, muzikaal dagvoorzitterschap of een lied op maat.

Meer informatie over onze muziek voor bedrijven

Wat u ook kiest, u kunt altijd rekenen op:

  • uiterst persoonlijke benadering (we zijn geen boekingskantoor)
  • professionele aanpak
  • alles tot in de puntjes geregeld

Klik op een van onderstaande links om meer te weten te komen over wat we precies voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Live muziek tijdens borrel of receptie

Live muziek bij evenementen

Muzikaal dagvoorzitterschap

Lied op maat (als corporate story, jubileum of afscheid)

Muzikale kerstact

Live achtergrondmuziek

Song for you = Tom Wesselink & Marleen

“Live muziek maakt alles levendiger.”

Tom Wesselink

“Zo, die jongen kan zingen!”, zei Marco Borsato al eens over de in Twente geboren Tom Wesselink. De nuchtere zanger is bizar veelzijdig en kan vocaal moeiteloos alle stijlen aan. Hij duikt in de muziek, maakt het zich helemaal eigen en kan daardoor als geen ander emotie overdragen. 

Naast zanger en pianist in Song for you treedt hij regelmatig op in een all-mans vocal group The Jukebox Boys, seizoensformatie Dickenskoor Pure, als Benny in Abba-tribute band Abba Fever en met zijn eigen werk. Ook geeft hij zangles bij zijn zangschool in Apeldoorn en bij Vocalized in Brabant.

Bel Tom op

06-34929251

“Het blijft voor ons ook heel interessant, omdat we altijd iets anders spelen. ”

Marleen

Als klein meisje was Marleen’s (Marleen den Hartog) grote droom zingen in een Disneyfilm. Die droom is (nog) niet uitgekomen. De droom om professioneel muziek te maken inmiddels wel. Haar liefde voor taal heeft altijd een grote plek in haar muzikale leven gehad. Zo schrijft de enthousiaste zangeres al sinds de pubertijd liedjes. Destijds nog om de chaos van het leven te structureren in woorden en muziek, nu omdat ze het niet laten kan.

Naast zangeres voor ceremonies in ceremonieduo Song for you, zingt Marleen in jazzcombo Marlene & the Nighthawks, treedt ze op met eigen liedjes en zingt ze in een all-girls vocal group.

Bel Marleen op

06-17670278

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

8 + 1 =

Copyright Song for you (2022) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden