Video’s van Song for you in actie

Een van de beste manieren om te horen hoe wij klinken, is natuurlijk door video’s van Song for you in actie te bekijken. Hieronder vind je een selectie van video’s die we hebben gemaakt. Sommige zijn live op echte bruiloften geschoten, anderen bij ons in de zangschool. Deze pagina zal zich langzaam uitbreiden en ook regelmatig vernieuwd worden. We zijn nog maar net begonnen met video en veel aan het uitproberen (kijk je nou wel of niet in de camera? Het is een vak apart……).

We horen graag wat je ervan vindt en als je verzoekjes hebt, mail ze vooral! Wij vinden het ontzettend leuk om nieuwe nummers te leren kennen en eigen te maken. Wil je meer inspiratie om uit te zoeken welke muziek het best op jullie bruiloft zou passen? Check dan onze blogpagina. Daar inspireren we je graag.

Veel luisterplezier!

Live video’s van Song for you – ons promofilmpje

In dit filmpje leggen we uit waarom we het zo mooi vinden om op ceremonies te zingen en hoe we dat vervolgens aanpakken.

Akoestisch duo Song for you op bruiloften

Bruiloft M&G (Video: Jan Persoon Videografie)

Styled shoot “Beauty and the beast” (Video: Melissa Vermeulen)

Live voorgrondmuziek van akoestisch duo Song for you

Soms worden we gevraagd om een hele avond te spelen en meer een concert te maken. Zoals hieronder op vrijdagavond in Koffiehuis Schenkers in Apeldoorn. 

Song for you – Homesessions

Zo af en toe vinden we het leuk om thuis wat op te nemen. Om nummers te doen die we zelf op dat moment héél gaaf vinden, of om mensen te inspireren met mooie akoestische versies van mooie liedjes. Dit doen we ook heel graag op verzoek! Heb je dus een verzoekje? Geef het door en we laten je weten wanneer we hem hebben gedaan.

Verder vind je hier een filmpje gemaakt tijdens de Trouwbelevingbeurs in Apeldoorn in januari 2020. Lekker recent dus. 

Aflevering 1: Homesick – Dua Lipa
Aflevering 2: De grootste hits van de Love & Marriagebeurs
Aflevering 3: een verzoek van een bruid, namelijk Defying Gravity uit de musical Wicked

Tijdens de Trouwbelevingbeurs in januari 2020 speelden we Avond van Boudewijn de Groot en daar werd een (heel) klein stukje van gefilmd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe video's? Volg ons ook op Facebook!

Volg

Neem contact op

8 + 6 =

Copyright Song for you (2018) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden