Song for you presents: a musical winter wonderland

Met ons als muzikale omlijsting breng je niet zomaar sfeer in uw kerstborrel of -diner, maar ademt de hele ruimte de warmte en klasse die zo past bij de kersttijd. Breng je event dus helemaal in kerststemming met de bijzondere live muziek van Song for you. Wij brengen alle winterklassiekers en verrassen het publiek met onbekende pareltjes. 

Wat kun je verwachten:

  • Topkwaliteit muziek in zang en pianospel. Met onze geschoolde achtergrond kunt u verzekerd zijn van het beste stemgeluid.
  • Een herkenbare, maar verrassende mix van kerstmuziek: van Amerikaanse klassiekers tot Engelse carols, met een enkel uitstapje naar een onbekende parel. Kijk hier voor voorbeelden.
  • Een continue prettige sfeer: ontspannen achtergrondmuziek, maar wel bijzonder. Dankzij de unieke blend van onze stemmen en de diversiteit van zowel een mannen- als een vrouwenstem, blijft het de hele avond verrassend.
  • Geheel in stijl: wat is de dresscode? Wij passen ons aan. Het enige wat we niet doen is een kerstmannenpak aantrekken, daar zijn anderen beter in :-). 

Ervaringen met de muziek van Song for you

Fantastisch duo! Zowel alleen als tweestemmig zeer sterk. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Subtiele covers van rockklassiekers tot de sterke eigen nummers die de emotionele snaar goed weten te raken: Song for you heeft het allemaal.

Anne Waninge

Het was genieten vanmiddag bij jullie thuis, wat een vakmanschap hebben we gehoord!!! Bedankt voor jullie gastvrijheid en prachtige zang en pianospel, ontroerend en hartverwarmend!!

Gré van Veenendaal

Gisteravond (vrijdag 9 juni 2017) een prachtige avond met Song for You. Professioneel, afwisselend, ontroerend. Persoonlijke, zelfgeschreven en gecomponeerde nummers, afgewisseld met bekende en onbekende covers.
Kortom, een heerlijke avond.

Mirjam van der Hall

Horen hoe ons Winter Wonderland klinkt? Klik op de demo’s hieronder.

Meer info en boeken?

Bel Tom op 0634929251 of mail naar tom@songforyou.nl. Boek vóór 20 oktober en ontvang 10% vroegboekkorting. 

Weinig budget, maar toch graag een top kerstact boeken?

Vraag naar onze speciale daluurtarieven. Ideaal voor bijvoorbeeld zorgcentra, ziekenhuizen en andere non-profit instellingen. Voor zorgcentra hebben wij ook een speciale Nederlandstalige set.