Trouwen in het buitenland

Twee blije muzikanten in Oostenrijk

Wat doe je met de muziek als je gaat trouwen in het buitenland? Want ja, als je dan toch die mooie berg, dat prachtige landgoed of dat paradijselijke strand op loopt, hoort daar natuurlijk wel een live zanger en/of zangeres bij. In dit blog leggen wij uit hoe dat werkt: trouwen in het buitenland én je favoriete leveranciers erbij hebben.

Keuzes over muziek voor trouwen in het buitenland

Als je gaat trouwen in het buitenland, sta je voor allerlei lastige keuzes. Want hoewel het echt een fantastische manier van trouwen is, brengt het wel iets meer regelwerk met zich mee. (Daarom raden wij voor bruiloften in het buitenland ook altijd een weddingplanner aan.) Want de vraag ‘wie neem je mee’ moet je niet alleen voor je gasten beantwoorden (tip: alleen de mensen die je echt heel leuk vindt), maar ook voor je leveranciers.  

Welke leveranciers neem je mee?

Of je nu in het binnen- of buitenland trouwt: kies altijd voor de leveranciers die jullie helemaal vinden passen bij jullie stijl. Dat geldt voor de fotograaf, videograaf, muziek en alle andere zaken zoals bloemen, taart en visagie. Als je trouwt op een bestemming waar je al veel mensen kent, is het handig om daar te zoeken naar de beste mensen. In andere gevallen raden wij altijd aan je favoriete leveranciers mee te nemen. De meeste leveranciers vinden het ook hartstikke leuk. 

Wij ook! Daarom geven we zelfs een mooie extra als je ervoor kiest om ons te boeken wanneer je ons kiest voor de muziek voor je trouwen in het buitenland. Klik hier om daar meer over te lezen. 

Muziek voor trouwen in het buitenland vergt soms wat sjouwwerk

Muziek voor trouwen in het buitenland, betekent ook vaak muziek met meer sjouwen in het buitenland 🙂 #doenwemetliefde

Voordelen van mensen uit Nederland meenemen

Wij hebben op enkele destination weddings mogen spelen (vinden we altijd heel gaaf) en we merken echt welke voordelen het heeft om mensen uit Nederland mee te nemen.

  • Ten eerste is dat in de voorbereiding: we spreken elkaar regelmatig, zien elkaar en net als bij een bruiloft in Nederland, kun je makkelijk van te voren schakelen en weet je precies waar je aan toe bent.
  • Het tweede voordeel is dat je als leverancier met de andere bruidscollega’s even een heel hecht team wordt. We zien elkaar vaak al een dag eerder of hebben samen gereisd en dat schept een band. Op een ‘gewone’ bruiloft werken we natuurlijk altijd met iedereen goed samen, maar je ziet dat tijdens zo’n bruiloft in het buitenland het leveranciersteam ook heel hecht wordt. En dat merk je als bruidspaar. We zijn er dan echt met zijn allen om samen helemaal jullie dag te maken. Neem voor de muziek voor trouwen in het buitenland ons dus vooral mee

En de instrumenten dan?

Is de bestemming in Europa: dan rijden we met liefde in onze auto overal naartoe. Daar past de witte vleugel gewoon in dus ook op een berg in Oostenrijk, heb je nog steeds een prachtig plaatje.

Gaan we met het vliegtuig? Dan is heel vaak wel e.e.a. te regelen via de speciale bagage van de luchtvaartmaatschappij. Of we huren de instrumenten ter plekke. Zo is ook de muziek voor jullie trouwen in het buitenland helemaal dat wat jullie willen.

Ons meenemen naar jullie bruiloft op jullie droomlocatie? Wij hebben geen vaste verplichtingen en reizen graag. Daarom zijn onze tarieven voor ‘destination weddings’ heel vriendelijk. We maken er gewoon graag met jullie een droombruiloft van. Kijk hier voor meer informatie.