Live muziek bij receptie of diner

Het is altijd extra speciaal, live muziek bij de receptie of het diner. Een vrolijk moment waar alle spanning van de ceremonie eraf is en het informele gedeelte van de dag begint. Hoe leuk dan om ook daar live muziek bij te hebben. Ook hier werken wij niet met vaste setlijsten, maar overleggen we met jullie wat het beste past op jullie bruiloft. Willen jullie een jazzy vintage sfeer? Of liever de mooiste popballads van dit moment? Uiteraard blijft alles akoestisch en dus op een prettig achtergrondvolume. Toch een dansje wagen? Dan nodigen we graag een contrabassist uit voor die fijne festivalvibe waarbij er zeker gedanst gaat worden.

Meestal spelen we in twee uur 2x45 minuten, maar meer of minder is natuurlijk ook mogelijk. We nemen ons eigen geluidsset mee, waarmee we 100 mensen goed van muziek kunnen voorzien. Jullie hoeven je dus nergens druk over te maken.

Song for you en live muziek bij receptie of diner

Wij maken bruiloften altijd zo persoonlijk mogelijk. Dat geldt óók voor de live achtergrondmuziek tijdens andere momenten dan de ceremonie. We vinden het belangrijk dat jullie achteraf altijd kunnen zeggen: “Dat was echt helemaal ons”. Dat betekent dat wij in de praktijk heel vaak nieuwe liedjes instuderen, om echt jullie favorieten ten gehore te kunnen brengen. En dat vinden we alleen maar heel leuk: hoe meer diversiteit, hoe beter. Wij houden namelijk ontzettend van muziek en er zijn zó veel mooie liedjes, dat het zonde is om altijd dezelfde te doen. Daag ons dus vooral uit!

Wil je er zelf liever niet te veel over nadenken? Geen probleem, dan stellen wij in overleg een geschikte setlijst samen, afhankelijk van jullie smaak.

Ervaringen van anderen

Fijne gesprekken in de voorbereiding naar onze huwelijksdag. De suggesties van Tom en Marleen voor de muziekkeuze waren top. De muziek tijdens de ceremonie was prachtig, bij het Ave Maria door Marleen gezongen heeft niemand het droog gehouden. Ook de live muziek tijdens de receptie werd door onze gasten enorm gewaardeerd!
Lizanne Chevalking - van der Lans
Lizanne Chevalking - van der Lans
2020-09-23T05:12:18+0000
Tom en Marleen hebben gespeeld bij onze trouwceremonie. Het was in 1 woord: geweldig! Ons speciaal geschreven nummer liet menigeen een traantje pinken. Communicatie verliep prettig. Echt een aanrader! Tom en Marleen bedankt!
Christian Workel
Christian Workel
2018-09-09T06:04:57+0000
Paul Stienen
Paul Stienen
2018-03-30T09:29:40+0000
Wauw wat hebben jullie mij geraakt vandaag met het prachtige nummer "When the right ons comes along" dank jullie wel �
Tessa de Mol - Tiller
Tessa de Mol - Tiller
2018-02-03T23:12:47+0000
Tom en Marleen hebben onze trouwdag omgetoverd in een werkelijk sprookje! Tijdens de ceremonie wisten ze perfect hoe ze de nummers moesten brengen. Wat een stemmen, wat een romantiek! Overigens hebben ze ons avondfeest schitterend geopend. Zowel jong als oud was op de dansvloer te vinden en ze konden naadloos inspelen op het publiek.Grazie mille!
Hannes Gemoets
Hannes Gemoets
2017-11-01T14:55:07+0000
Heel erg fijne ervaring met Tom en Marleen. Vanaf het 'intake-gesprek' tot hun optreden op onze bruiloft spatte het enthousiasme, de oprechte interesse en de kwaliteit er van af. Na het gesprek opperden ze een aantal op ons lijf en moment geschreven liedjes waaruit bleek dat ze echt goed naar ons verhaal geluisterd hadden. En toen wij op 'onze dag' naar hun mochten luisteren was het helemaal af: een schitterend optreden, waarbij de stemmen van Marleen en Tom elkaar en de intieme sfeer versterkten.
Gijsbert Galesloot
Gijsbert Galesloot
2017-09-19T06:38:02+0000
Tom & Marleen hebben gespeeld & gezongen tijdens onze trouwceremonie en wisten de magie van het moment nog verder te vergroten. Het was geweldig om op de tonen van de piano naar mijn man te lopen en na het ja-woord te genieten van het nummer dat we samen met hen hadden uitgezocht. Een nummer dat zó goed bij ons paste en indrukwekkend vertolkt werd dat niet alleen wij, maar ook onze gasten er emotioneel van werden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een geweldige, magische dag!
Maartje Maas
Maartje Maas
2017-09-12T17:00:11+0000
Fantastisch duo! Zowel alleen als tweestemmig zeer sterk. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Subtiele covers van rockklassiekers tot de sterke eigen nummers die de emotionele snaar goed weten te raken: Song for you heeft het allemaal. Ze zorgen voor een avondvullend programma waarbij je je geen moment verveelt en je ontzettend kunt genieten van de prachtige nummers die ze ten gehore brengen. Gaat dat zien (en horen)!
Anne Waninge
Anne Waninge
2017-06-11T16:18:01+0000
Gisteravond (vrijdag 9 juni 2017) een prachtige avond met Song for You. Professioneel, afwisselend, ontroerend. Persoonlijke, zelfgeschreven en gecomponeerde nummers, afgewisseld met bekende en onbekende covers. Kortom, een heerlijke avond.
Mirjam van der Hall
Mirjam van der Hall
2017-06-10T11:20:46+0000
박소영
박소영
2017-05-14T12:07:56+0000
Jouw inbreng bij de muziekprojecten waren technisch zeer professioneel, creatief maar inderdaad ook steeds afgestemd op het tot uiting brengen van mijn persoonlijke ideeën. Wat mij erg aanspreekt is de combinatie van jouw 'geschoolde' kijk op muziek en jouw praktische podium ervaring. Zeer aan te bevelen!
Karl Noten
Karl Noten
2017-05-05T10:00:01+0000

Volg ons ook op Facebook

Volg

Video’s

Neem contact op

8 + 2 =

Copyright Song for you (2022) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden