Trouwen in het buitenland? Neem de muziek mee!

Trouwen in het buitenland is een fantastische manier van trouwen. Je hebt vaak meerdere dagen feest, je neemt alleen die mensen mee die superbelangrijk voor je zijn en alle leveranciers staan een paar dagen lang als team helemaal voor jullie klaar om jullie een toptijd te bezorgen. Wij gaan graag met je mee! Daarom vragen we daar niets extra voor. Sterker nog, we vinden het zó leuk om dit soort bruiloften te doen dat we, naast de ceremoniemuziek, gratis 2x45 minuten achtergrondmuziek verzorgen. Neem dus gelijk contact op.

Trouwen in het buitenland met Song for you

Niet iedere bruiloftszanger of zangeres wil graag mee als je gaat trouwen in het buitenland. Op zich ook logisch: vaak ben je tijdens het hoogseizoen meerdere dagen kwijt en die kun je niet altijd missen. Ook als je een gezin hebt, is reizen niet altijd even praktisch.

Wij zijn echter gek op bruiloften in het buitenland. Naast dat we collega’s zijn, zijn we ook (bijna) getrouwd, en is het voor ons dus een feestje om samen op een prachtige locatie te mogen werken. We plakken daarom regelmatig nog wat extra dagen vrij aan zo’n bruiloft vast. Want als het leven je genietmomentjes toewerpt, moet je die zeker aangrijpen, vinden we.

Korting voor ‘destination weddings’

Omdat wij dit zo leuk vinden om te doen, vragen wij niks extra voor het spelen op jullie ceremonie als jullie gaan trouwen in het buitenland. Sterker nog: is de receptie direct na de ceremonie? Dan spelen we daar gratis 2x45 minuten achtergrondmuziek (is in combiprijs normaal €630,-). Je betaalt dus alleen de reguliere ceremonieprijs en reis- en verblijfkosten.

Oh, en is jouw droombruiloft in 2020 op één van onze wenslocaties? Dan krijg je nog een mooie extra korting. Zit jouw locatie daar tussen?  Bel Tom op 06-34929251 voor meer informatie.

Soundchecken met babs Mariëlle Jongmans op een berg in Serfaus

Ook in het buitenland alles op maat

Zoals je uit onze site waarschijnlijk wel hebt begrepen doen we alles op maat. Wij hebben geen limiet op verzoekjes. Sterker nog, wij zijn van mening dat al je liedjes op verzoek zouden moeten zijn. Dan krijg je namelijk echt de muziek die helemaal bij jullie past. Wij helpen jullie graag bij die keuze, maar het blijft altijd helemaal jullie keuze. Zonder extra kosten. Ook als je gaat trouwen in het buitenland.

Liedjes in een andere taal

Wil je dus een liedje in de taal van het land waar je gaat trouwen? Top, gaan we doen! Inmiddels hebben we in het Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Hongaars mogen zingen. Hartstikke leuk en we studeren het met alle liefde in. Alles om de muziek ook helemaal jullie muziek te laten zijn.

Ervaringen van anderen

Fijne gesprekken in de voorbereiding naar onze huwelijksdag. De suggesties van Tom en Marleen voor de muziekkeuze waren top. De muziek tijdens de ceremonie was prachtig, bij het Ave Maria door Marleen gezongen heeft niemand het droog gehouden. Ook de live muziek tijdens de receptie werd door onze gasten enorm gewaardeerd!
Lizanne Chevalking - van der Lans
Lizanne Chevalking - van der Lans
2020-09-23T05:12:18+0000
Tom en Marleen hebben gespeeld bij onze trouwceremonie. Het was in 1 woord: geweldig! Ons speciaal geschreven nummer liet menigeen een traantje pinken. Communicatie verliep prettig. Echt een aanrader! Tom en Marleen bedankt!
Christian Workel
Christian Workel
2018-09-09T06:04:57+0000
Paul Stienen
Paul Stienen
2018-03-30T09:29:40+0000
Wauw wat hebben jullie mij geraakt vandaag met het prachtige nummer "When the right ons comes along" dank jullie wel �
Tessa de Mol - Tiller
Tessa de Mol - Tiller
2018-02-03T23:12:47+0000
Tom en Marleen hebben onze trouwdag omgetoverd in een werkelijk sprookje! Tijdens de ceremonie wisten ze perfect hoe ze de nummers moesten brengen. Wat een stemmen, wat een romantiek! Overigens hebben ze ons avondfeest schitterend geopend. Zowel jong als oud was op de dansvloer te vinden en ze konden naadloos inspelen op het publiek.Grazie mille!
Hannes Gemoets
Hannes Gemoets
2017-11-01T14:55:07+0000
Heel erg fijne ervaring met Tom en Marleen. Vanaf het 'intake-gesprek' tot hun optreden op onze bruiloft spatte het enthousiasme, de oprechte interesse en de kwaliteit er van af. Na het gesprek opperden ze een aantal op ons lijf en moment geschreven liedjes waaruit bleek dat ze echt goed naar ons verhaal geluisterd hadden. En toen wij op 'onze dag' naar hun mochten luisteren was het helemaal af: een schitterend optreden, waarbij de stemmen van Marleen en Tom elkaar en de intieme sfeer versterkten.
Gijsbert Galesloot
Gijsbert Galesloot
2017-09-19T06:38:02+0000
Tom & Marleen hebben gespeeld & gezongen tijdens onze trouwceremonie en wisten de magie van het moment nog verder te vergroten. Het was geweldig om op de tonen van de piano naar mijn man te lopen en na het ja-woord te genieten van het nummer dat we samen met hen hadden uitgezocht. Een nummer dat zó goed bij ons paste en indrukwekkend vertolkt werd dat niet alleen wij, maar ook onze gasten er emotioneel van werden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een geweldige, magische dag!
Maartje Maas
Maartje Maas
2017-09-12T17:00:11+0000
Fantastisch duo! Zowel alleen als tweestemmig zeer sterk. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Subtiele covers van rockklassiekers tot de sterke eigen nummers die de emotionele snaar goed weten te raken: Song for you heeft het allemaal. Ze zorgen voor een avondvullend programma waarbij je je geen moment verveelt en je ontzettend kunt genieten van de prachtige nummers die ze ten gehore brengen. Gaat dat zien (en horen)!
Anne Waninge
Anne Waninge
2017-06-11T16:18:01+0000
Gisteravond (vrijdag 9 juni 2017) een prachtige avond met Song for You. Professioneel, afwisselend, ontroerend. Persoonlijke, zelfgeschreven en gecomponeerde nummers, afgewisseld met bekende en onbekende covers. Kortom, een heerlijke avond.
Mirjam van der Hall
Mirjam van der Hall
2017-06-10T11:20:46+0000
박소영
박소영
2017-05-14T12:07:56+0000
Jouw inbreng bij de muziekprojecten waren technisch zeer professioneel, creatief maar inderdaad ook steeds afgestemd op het tot uiting brengen van mijn persoonlijke ideeën. Wat mij erg aanspreekt is de combinatie van jouw 'geschoolde' kijk op muziek en jouw praktische podium ervaring. Zeer aan te bevelen!
Karl Noten
Karl Noten
2017-05-05T10:00:01+0000

Neem contact op

3 + 5 =

Copyright Song for you (2018) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden