Ceremoniemuziek: de perfecte liedjes voor jullie moment

Ceremoniemuziek is niet meer weg te denken tijdens een bruiloft. Waar je vroeger gebonden was aan het koor van de kerk of de DJ-skills van een medewerker van het gemeentehuis, zijn de mogelijkheden nu eindeloos. Live muziek tijdens de ceremonie is dan ook iets wat je steeds vaker ziet. En daar worden wij natuurlijk erg blij van. Niet alleen omdat dat is wat wij kunnen brengen, maar vooral omdat wij de stevige overtuiging hebben dat live ceremoniemuziek de dag een stuk bijzonderder maakt.

Live ceremoniemuziek maakt het moment intenser en daardoor de herinnering blijvender. Wij kunnen ons ook geen ceremonie meer voorstellen zonder live muziek. Als we bij een ceremonie zijn waarbij de mp3 te snel word uitgedrukt of het bruidspaar juist nog minuten moet wachten tot het liedje is afgelopen, breekt ons muzikale hart een beetje. 😉

Wij weten dat het zoveel persoonlijker kan en de reacties die we krijgen ondersteunen dat. Niet voor niets horen wij vaak: “Dat was echt helemaal ons.”.  En ook als we mensen spreken over hun bruiloft hebben ze het altijd over dat de muziek zoveel waarde heeft toegevoegd.

Song for you en ceremoniemuziek

Wij maken bruiloften altijd zo persoonlijk mogelijk. Dat betekent dat we echt met jullie samen gaan kijken welke nummers het allerbest passen bij jullie liefde en verhaal. We spreken met jullie af en maken uitgebreid kennis. In dit gesprek hebben we het over wat jullie verhaal bijzonder maakt. En het mooie is: iedereen heeft een bijzonder en mooi verhaal. Elk mens, ieder koppel, is daarin echt uniek.

Door dat gesprek komen wij op liedjes die perfect bij jullie passen. Dan zegt één van jullie bijvoorbeeld letterlijk iets dat in een mooi liedje zit dat we kennen. Zo maken we de ultieme bruiloftsmix.

Tijdens de ceremonie spelen en zingen we de door jullie gekozen liedjes. Hoeveel dat er zijn, is geheel aan jullie. We proberen zo veel mogelijk samen te zingen, maar kijken wel altijd naar wat het liedje nodig heeft. Soms past een liedje beter bij Tom’s stem en soms juist beter bij die van Marleen.

Alvast wat inspiratie opdoen voor de liedjes op jullie bruiloft? Check onze blogpagina met daarop blogs als “De mooiste liefdesliedjes“, “Tips voor liedjes als de bruid binnenkomt” en “De mooiste Nederlandstalige bruiloftsliedjes“.

Ervaringen van anderen

Fijne gesprekken in de voorbereiding naar onze huwelijksdag. De suggesties van Tom en Marleen voor de muziekkeuze waren top. De muziek tijdens de ceremonie was prachtig, bij het Ave Maria door Marleen gezongen heeft niemand het droog gehouden. Ook de live muziek tijdens de receptie werd door onze gasten enorm gewaardeerd!
Lizanne Chevalking - van der Lans
Lizanne Chevalking - van der Lans
2020-09-23T05:12:18+0000
Tom en Marleen hebben gespeeld bij onze trouwceremonie. Het was in 1 woord: geweldig! Ons speciaal geschreven nummer liet menigeen een traantje pinken. Communicatie verliep prettig. Echt een aanrader! Tom en Marleen bedankt!
Christian Workel
Christian Workel
2018-09-09T06:04:57+0000
Paul Stienen
Paul Stienen
2018-03-30T09:29:40+0000
Wauw wat hebben jullie mij geraakt vandaag met het prachtige nummer "When the right ons comes along" dank jullie wel �
Tessa de Mol - Tiller
Tessa de Mol - Tiller
2018-02-03T23:12:47+0000
Tom en Marleen hebben onze trouwdag omgetoverd in een werkelijk sprookje! Tijdens de ceremonie wisten ze perfect hoe ze de nummers moesten brengen. Wat een stemmen, wat een romantiek! Overigens hebben ze ons avondfeest schitterend geopend. Zowel jong als oud was op de dansvloer te vinden en ze konden naadloos inspelen op het publiek.Grazie mille!
Hannes Gemoets
Hannes Gemoets
2017-11-01T14:55:07+0000
Heel erg fijne ervaring met Tom en Marleen. Vanaf het 'intake-gesprek' tot hun optreden op onze bruiloft spatte het enthousiasme, de oprechte interesse en de kwaliteit er van af. Na het gesprek opperden ze een aantal op ons lijf en moment geschreven liedjes waaruit bleek dat ze echt goed naar ons verhaal geluisterd hadden. En toen wij op 'onze dag' naar hun mochten luisteren was het helemaal af: een schitterend optreden, waarbij de stemmen van Marleen en Tom elkaar en de intieme sfeer versterkten.
Gijsbert Galesloot
Gijsbert Galesloot
2017-09-19T06:38:02+0000
Tom & Marleen hebben gespeeld & gezongen tijdens onze trouwceremonie en wisten de magie van het moment nog verder te vergroten. Het was geweldig om op de tonen van de piano naar mijn man te lopen en na het ja-woord te genieten van het nummer dat we samen met hen hadden uitgezocht. Een nummer dat zó goed bij ons paste en indrukwekkend vertolkt werd dat niet alleen wij, maar ook onze gasten er emotioneel van werden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een geweldige, magische dag!
Maartje Maas
Maartje Maas
2017-09-12T17:00:11+0000
Fantastisch duo! Zowel alleen als tweestemmig zeer sterk. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Subtiele covers van rockklassiekers tot de sterke eigen nummers die de emotionele snaar goed weten te raken: Song for you heeft het allemaal. Ze zorgen voor een avondvullend programma waarbij je je geen moment verveelt en je ontzettend kunt genieten van de prachtige nummers die ze ten gehore brengen. Gaat dat zien (en horen)!
Anne Waninge
Anne Waninge
2017-06-11T16:18:01+0000
Gisteravond (vrijdag 9 juni 2017) een prachtige avond met Song for You. Professioneel, afwisselend, ontroerend. Persoonlijke, zelfgeschreven en gecomponeerde nummers, afgewisseld met bekende en onbekende covers. Kortom, een heerlijke avond.
Mirjam van der Hall
Mirjam van der Hall
2017-06-10T11:20:46+0000
박소영
박소영
2017-05-14T12:07:56+0000
Jouw inbreng bij de muziekprojecten waren technisch zeer professioneel, creatief maar inderdaad ook steeds afgestemd op het tot uiting brengen van mijn persoonlijke ideeën. Wat mij erg aanspreekt is de combinatie van jouw 'geschoolde' kijk op muziek en jouw praktische podium ervaring. Zeer aan te bevelen!
Karl Noten
Karl Noten
2017-05-05T10:00:01+0000

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

12 + 11 =

Copyright Song for you (201) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden