Maak de muziek op je bruiloft persoonlijk met Song for you

Net als de trouwjurk, ringen en fotograaf is bruiloftmuziek niet meer weg te denken op trouwerijen. Of het nu gaat om een zangeres tijdens de ceremonie, een akoestisch duo tijdens de receptie of een stampende band op het feest: muziek maakt alles mooier. En als zanger, zangeres en pianist helpen wij je graag die muziek ook nog eens helemaal persoonlijk te maken: helemaal passend bij jullie.

Wat is jullie perfecte trouwliedje? Welke liedjes op je bruiloft geven je echt dat gevoel van “Wow, dat was echt helemaal ons”? Soms weet je het al meteen, soms is het nog wat zoeken. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte trouwmuziek. Lees alvast ons blog Top 30 mooie liefdesliedjes voor je bruiloft.

Tom en Marleen hebben onze trouwdag omgetoverd in een werkelijk sprookje! Tijdens de ceremonie wisten ze perfect hoe ze de nummers moesten brengen. Wat een stemmen, wat een romantiek! Overigens hebben ze ons avondfeest schitterend geopend. Zowel jong als oud was op de dansvloer te vinden en ze konden naadloos inspelen op het publiek. Grazie mille! Hannes Gemoets

De muzikale bijdrage van Song for You op onze bruiloft was echt helemaal geweldig. Het was mooi, grappig en ontzettend passend bij ons. Kortom, het was super! En wat stonden die laarzen jullie (en de piano) goed! Nelleke Schoo

Heel erg fijne ervaring met Tom en Marleen. Vanaf het ‘intake-gesprek’ tot hun optreden op onze bruiloft spatte het enthousiasme, de oprechte interesse en de kwaliteit er van af. Na het gesprek opperden ze een aantal op ons lijf en moment geschreven liedjes waaruit bleek dat ze echt goed naar ons verhaal geluisterd hadden. En toen wij op ‘onze dag’ naar hen mochten luisteren was het helemaal af: een schitterend optreden, waarbij de stemmen van Marleen en Tom elkaar en de intieme sfeer versterkten. Gijs Galesloot

Tom & Marleen hebben gespeeld & gezongen tijdens onze trouwceremonie en wisten de magie van het moment nog verder te vergroten. Het was geweldig om op de tonen van de piano naar mijn man te lopen en na het ja-woord te genieten van het nummer dat we samen met hen hadden uitgezocht. Een nummer dat zó goed bij ons paste en indrukwekkend vertolkt werd dat niet alleen wij, maar ook onze gasten er emotioneel van werden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een geweldige, magische dag! Maartje Maas

Muziek tijdens de huwelijksceremonie

Een zanger en zangeres tijdens je huwelijksceremonie geeft je bruiloft precies die persoonlijke en intieme touch. En hoe mooi dat ‘jullie’ liedje wordt gezongen op het moment dat je naar je geliefde loopt. Daarnaast spelen we ook vaak vlak voor het ja-woord en tijdens het tekenen nog liedjes die perfect passen bij jullie verhaal. En uiteraard aan het eind van de ceremonie een vrolijk nummer om het feest te beginnen. Zie hieronder hoe wij klinken en samen zoeken naar de perfecte bruiloftmuziek voor jullie ceremonie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk daarvoor hier.

Meer info over bruiloftmuziek en boeken?

Bel Tom op 0634929251. Eerst weten wat het kost? Kijk hier voor onze prijzen. 

Akoestische muziek tijdens receptie of diner

Een andere vorm van bruiloftmuziek is natuurlijk een akoestisch duo of akoestische band tijdens de receptie of het diner. Je kunt hierin kiezen voor rustige live achtergrondmuziek of juist een swingende combo. Kies in elk geval dat wat bij jullie past. Wij treden meestal als akoestisch duo op tijdens de receptie, omdat je swingend en toch niet opvallend tegelijk kunt zijn. Het maakt je receptie alvast een mooie opmaat naar het feest.

Live achtergrondmuziek tijdens diner

Of je nu dineert in chique stijl of juist een vrolijke festivalsetting hebt: live muziek is onmisbaar tijdens het sociaalste gedeelte van de dag. Terwijl iedereen heerlijk zit te genieten van het eten, wordt het geheel nog specialer door live achtergrondmuziek. Met zijn tweeën verzorgen wij graag die stijlvolle achtergrondmuziek, maar met een kleine combo kunnen we ook zorgen voor een vrolijke jazz-sound. Net wat bij jullie past dus. Live muziek tijdens het diner of de receptie is al mogelijk vanaf €660,-. Kijk hier voor onze prijzen. 

 

Wil je stampend feest waarbij echt alle voetjes van de vloer gaan? Dan is rustige achtergrondmuziek niet handig. Kies in dat geval voor een bruiloft DJ of een goede band. Nog meer info over bruiloft muziek? Check onze blogpagina, of kijk eens op andere pagina’s, zoals dit blog over bruiloft muziek van The DJ Company.

Neem contact op

13 + 15 =