Live achtergrondmuziek van Song for you: bijzonder, sfeervol en altijd passend

Wanneer wij geboekt worden voor live achtergrondmuziek op een receptie van een bruiloft of bedrijf, gaan we altijd op zoek naar de perfecte muziek voor dat moment en die gelegenheid. Ook hier werken wij dus niet met vaststaande setlijsten, maar spelen we in overleg een mix die precies past bij de gelegenheid.

Dat kunnen rustige liefdesliedjes zijn of juist wat meer up-tempo popnummers van nu. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze qua volume altijd op achtergrondniveau worden gespeeld én dat we graag bijzondere keuzes maken: liedjes die 2 jaar geleden bijvoorbeeld een grote hit waren, maar die je nu nooit meer hoort. Of juist een nummer helemaal van nu in een geheel andere versie. Dat maakt dat de muziek van Song for you nooit overheerst, maar wel altijd blijft verrassen.

Live achtergrondmuziek op je bruiloft

Vaak kiezen stellen voor live achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner van hun bruiloft. En terecht, want het voegt zo veel toe. Tijdens de ceremonie versterkt een zanger, zangeres of duo het gevoel wat er op dat moment is. Maar tijdens de receptie of het diner is dat natuurlijk minder belangrijk, daar is het vooral van belang dat het de juiste sfeer oproept. Dat het klopt bij ‘de vibe’ die jullie op dat moment willen hebben. Ga je voor een vrolijke bohemian bruiloft? Dan spelen we vaak wat meer up-tempo en de vrolijke singer-songwriter popliedjes van nu in een akoestisch jasje. Helemaal “coffeehouse-playlist verantwoord”. Vind je dat het diner van jullie bruiloft vooral chique mag zijn: dan spelen we rustige jazzy klassiekers. En alles daar tussenin natuurlijk en alles in overleg met jullie.

Het is jullie dag, dus het is ook jullie muziek.

Reviews

“Wat waren jullie een gave toevoeging op onze receptie. Het maakte het nog veel gezelliger in de tuin!”  – Irma Bosscher –

 

“Song for you heeft met klasse ons diner voorzien van geweldige muziek. Wat een stemmen, wat een kwaliteit.” – A. van der Leesten –

 

Live muziekduo voor feesten en evenementen

Een feest of borrel wordt pas echt speciaal met live muziek. Van rustige achtergrond tot swingende de-voetjes-mogen-best-even-van-de-vloer-nummers, dat is wat wij doen. We zijn geen stampende feestband, maar dat betekent niet dat het alleen maar rustig hoeft te zijn.

We spelen alles van relaxte achtergrondmuziek met een jazzy feel, tot zachte popliedjes van nu, guilty pleasures of immer goede golden olies. Bij veel duo’s of trio’s zie je dat de zanger(es) de leiding en de rest ondersteunend daaraan. Dat is bij ons niet het geval. Tom is de pianist van ons tweeën, maar ook een ontzettend goede zanger. Wij zingen dus beiden veel en ook vooral veel samen. Onze stemmen kleuren erg mooi. Naast onze repertoirekeuze zorgt ook dat voor een avond lang prettige muziek.

 

Reviews

“Fantastisch duo! Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils.”  – Anne Waninge –

 

“Het was genieten, wat een vakmanschap hebben we gehoord! Bedankt voor jullie prachtige zang en pianospel.” – Gré van Veenendaal –

 

Song for you = Tom Wesselink & Marleen

“Live muziek maakt alles levendiger.” Tom Wesselink

“Zo, die jongen kan zingen!”, zei Marco Borsato al eens over de in Twente geboren Tom Wesselink. De nuchtere zanger is bizar veelzijdig en kan vocaal moeiteloos alle stijlen aan. Hij duikt in de muziek, maakt het zich helemaal eigen en kan daardoor als geen ander emotie overdragen. 

Naast zanger en pianist in Song for you treedt hij regelmatig op in een all-mans vocal group The Jukebox Boys, seizoensformatie Dickenskoor Pure, als Benny in Abba-tribute band Abba Fever en met zijn eigen werk. Ook geeft hij zangles bij zijn zangschool in Apeldoorn en bij Vocalized in Brabant.

Bel Tom op

06-34929251

“Het blijft voor ons ook heel interessant, omdat we altijd iets anders spelen. ” Marleen

Als klein meisje was Marleen’s (Marleen den Hartog) grote droom zingen in een Disneyfilm. Die droom is (nog) niet uitgekomen. De droom om professioneel muziek te maken inmiddels wel. Haar liefde voor taal heeft altijd een grote plek in haar muzikale leven gehad. Zo schrijft de enthousiaste zangeres al sinds de pubertijd liedjes. Destijds nog om de chaos van het leven te structureren in woorden en muziek, nu omdat ze het niet laten kan.

Naast zangeres voor ceremonies in ceremonieduo Song for you, zingt Marleen in jazzcombo Marlene & the Nighthawks, treedt ze op met eigen liedjes en zingt ze in een all-girls vocal group.

Bel Marleen op

06-17670278

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

6 + 1 =

Copyright Song for you (201) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden