Muzikaal dagvoorzitterschap: brengt de dag een toontje hoger

Met het muzikaal dagvoorzitterschap van Song for you krijgt uw congres of evenement de energie, vrolijkheid én focus die muziek brengt. Marleen is ervaren spreker en dagvoorzitter. Samen met jukeboxzanger en -pianist Tom weet zij op een unieke manier uw dag te begeleiden.

Met een ontwapende aanpak, prikkelende blik en muzikale intermezzo’s houden ze niet alleen de aandacht vast, maar zorgen ze ervoor dat iedereen op een prettige manier helemaal betrokken is bij het onderwerp. Zonder in te boeten aan de inhoud, weten ze de sfeer neer te zetten van een gezellige jamsessie bij een kampvuur: waarbij men zich durft open te stellen, vragen durft te stellen en, als de woorden er even niet zijn, de muziek laten spreken.

 

 

Hoe werkt muzikaal dagvoorzitterschap?

Een goede dagvoorzitter tilt de hele dag naar een hoger plan. Of in ons geval: naar een hogere noot. Met energie, humor, scherpe blik, een enorme bak aan sensitiviteit, improvisatievermogen weet een dagvoorzitter het publiek van de dag te boeien, binden en vooral actief te houden. Voeg je daar muziek aan toe en je krijgt nóg meer energie, focus en simpelweg lol.

Wanneer wij als muzikaal dagvoorzitter worden gevraagd, gaan wij eerst uitgebreid met de opdrachtgever in gesprek. Wat is de inhoud van de dag, wat is het doel van de dag, wat speelt er op het gebied van het thema? We duiken helemaal in de materie. Daar zoeken we dan vast wat nummers bij uit die we tijdens het evenement gebruiken om het verhaal van de dag te ondersteunen.

Daarnaast laten we ons inspireren door wat er tijdens de dag gebeurt en improviseren we ter plekke de beste liedjes bij wat er wordt gezegd. Wij worden wel eens twee wandelende jukeboxen genoemd en dat is ook wel zo. Wij kunnen de hele dag nummers aan gebeurtenissen plakken. En het mooie is, zet er een liedje bij, en niemand vergeet het nog. Iedere keer wanneer het betreffende nummer voorbij komt, denkt men nog eens terug aan de dag. Zo krijgt de dag een verlening in de vorm van een blijvende muzikale herinnering.

 

Neem contact op

2 + 4 =

Copyright Song for you (2018) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden