Live muziek bij borrel of receptie

Zoals schuim bij bier hoort, hoort live muziek bij een borrel of receptie. Althans dat is onze bescheiden muzikale mening. Wij verzorgen voor bedrijfsborrels, personeelsfeestjes, recepties en andere feestelijke gelegenheden graag passende achtergrondmuziek. Hard genoeg om van te genieten, maar altijd op een prettig niet-overheersend volume. En qua repertoire altijd helemaal afgestemd op de gelegenheid.

Wij maken muziek persoonlijk. Dat betekent dat we altijd, samen met u, kijken naar wat voor muziek het passendst is voor uw gelegenheid.  We dagen ons daar graag in uit. Zelf geen zin om daarover na te denken? Dat kan natuurlijk! Dan doen we suggesties voor passende muziek en hoeft u alleen nog maar ‘ja’ te zeggen.

“Oh ja”-liedjes als live muziek bij borrel of receptie

Wij zijn gek op “oh ja”-liedjes. Nummers die je niet zo vaak meer hoort, maar die ooit grote hits waren. Niet per se oude nummers, maar ook recente hits die je niet zo vaak meer hoort op de radio. Marleen noemt het ook wel supermarktmuziek, omdat het vaak liedjes zijn die je hoort tijdens het boodschappen doen. Hoe vaak zij wel niet staat mee te zingen bij de blikken soep……

Muziek is een grote liefde en we vinden het veel te leuk om nieuwe muziek te ontdekken om met vaste repertoirelijsten werken. Onze lol zit hem echt in de perfecte nummers zoeken voor de gelegenheid en die instuderen. Die liefde voor muziek merk je ook tijdens een optreden van Song for you. Of we nu geboekt worden voor ‘muzikaal behang’ of als voorgrondmuziek: de liefde voor liedjes spat er vanaf.

Dat betekent ook dat we qua stijl alle kanten op kunnen: zoekt u een chique nachtclubjazzvibe of liever een vintage festivalsfeertje? Veel Nederlandstalig of juist een paar prachtige Franse chansons? Wij gaan de uitdaging graag aan. Liever niet zelf kiezen? Geen probleem, wij maken altijd een passende lijst met nummers.

 

Reviews

“Fantastisch duo! Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils.”  – Anne Waninge –

 

“Het was genieten, wat een vakmanschap hebben we gehoord! Bedankt voor jullie prachtige zang en pianospel.” – Gré van Veenendaal –

 

Video’s

Song for you = Tom Wesselink & Marleen

“Het blijft voor ons ook heel interessant, omdat we altijd iets anders spelen. ” Marleen

Als klein meisje was Marleen’s (Marleen den Hartog) grote droom zingen in een Disneyfilm. Die droom is (nog) niet uitgekomen. De droom om professioneel muziek te maken inmiddels wel. Haar liefde voor taal heeft altijd een grote plek in haar muzikale leven gehad. Zo schrijft de enthousiaste zangeres al sinds de pubertijd liedjes. Destijds nog om de chaos van het leven te structureren in woorden en muziek, nu omdat ze het niet laten kan. 

Naast zangeres van Song for you, is Marleen ervaren spreker en dagvoorzitter. Met haar ontwapenende en muzikale aanpak weet ze iedere groep snel voor zich te winnen, te prikkelen, activeren en zo het meeste uit evenementen te halen. 

Bel Marleen op

06-17670278

“Live muziek maakt alles levendiger.” Tom Wesselink

“Zo, die jongen kan zingen!”, zei Marco Borsato al eens over de in Twente geboren Tom Wesselink. De nuchtere zanger is bizar veelzijdig en kan vocaal moeiteloos alle stijlen aan. Hij duikt in de muziek, maakt het zich helemaal eigen en kan daardoor als geen ander emotie overdragen. 

Naast zanger en pianist in Song for you treedt hij regelmatig op in een all-mans vocal group The Jukebox Boys, seizoensformatie Dickenskoor Pure, als Benny in Abba-tribute band Abba Fever en met zijn eigen werk. Ook geeft hij zangles bij zijn zangschool in Apeldoorn en bij Vocalized in Brabant.

Bel Tom op

06-34929251

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

5 + 9 =

Copyright Song for you (2022) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden