Live muziek bij receptie of diner

Het is altijd extra speciaal, live muziek bij de receptie of het diner. Een vrolijk moment waar alle spanning van de ceremonie eraf is en het informele gedeelte van de dag begint. Hoe leuk dan om ook daar live muziek bij te hebben. Ook hier werken wij niet met vaste setlijsten, maar overleggen we met jullie wat het beste past op jullie bruiloft. Willen jullie een jazzy vintage sfeer? Of liever de mooiste popballads van dit moment? Uiteraard blijft alles akoestisch en dus op een prettig achtergrondvolume. Toch een dansje wagen? Dan nodigen we graag een contrabassist uit voor die fijne festivalvibe waarbij er zeker gedanst gaat worden.

Meestal spelen we in twee uur 2x45 minuten, maar meer of minder is natuurlijk ook mogelijk. We nemen ons eigen geluidsset mee, waarmee we 100 mensen goed van muziek kunnen voorzien. Jullie hoeven je dus nergens druk over te maken.

Song for you en live muziek bij receptie of diner

Wij maken bruiloften altijd zo persoonlijk mogelijk. Dat geldt óók voor de live achtergrondmuziek tijdens andere momenten dan de ceremonie. We vinden het belangrijk dat jullie achteraf altijd kunnen zeggen: “Dat was echt helemaal ons”. Dat betekent dat wij in de praktijk heel vaak nieuwe liedjes instuderen, om echt jullie favorieten ten gehore te kunnen brengen. En dat vinden we alleen maar heel leuk: hoe meer diversiteit, hoe beter. Wij houden namelijk ontzettend van muziek en er zijn zó veel mooie liedjes, dat het zonde is om altijd dezelfde te doen. Daag ons dus vooral uit!

Wil je er zelf liever niet te veel over nadenken? Geen probleem, dan stellen wij in overleg een geschikte setlijst samen, afhankelijk van jullie smaak.

Ervaringen van anderen

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"H8bhXDVXVvI"}}

Volg ons ook op Facebook

Volg

Video’s

Neem contact op

4 + 3 =

Copyright Song for you (2018) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden