Live kerstmuziek van Song for you: bijzonder sfeervol en verrassend

Live kerstmuziek van Song for you maakt uw kerstborrel of -diner echt speciaal. Met een winters repertoire van bekende kerstklassiekers, fijne oude én nieuwe ‘oh ja’-christmassongs en passende decemberliedjes, weten we elke kerstgelegenheid muzikaal op te fleuren. Van die heerlijk vrolijke meezingers tot die prachtige melancholieke muziek die ook zo mooi bij dit seizoen past.

We maken muziek persoonlijk en dat betekent dat we samen met u een playlist op maat maken: gaat u voor een jazzy kerst of een popchristmas? Per gelegenheid kijken we samen wat het beste past. Dat doen we de rest van het jaar, en dus met de kerst ook.

Reviews

“Fantastisch duo! Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils.”  – Anne Waninge –

 

“Het was genieten, wat een vakmanschap hebben we gehoord! Bedankt voor jullie prachtige zang en pianospel.” – Gré van Veenendaal –

 

Live kerstmuziek, de hele avond een sfeervol programma

Wanneer je kiest voor live kerstmuziek op je gelegenheid en je wil graag een avondvullend programma, dan is het fijn als het ook de hele avond interessant blijft. Je wil voorkomen dat gasten het na een uurtje ‘wel gehoord’ hebben. Dat gebeurt bij ons eigenlijk nooit. Dit heeft twee redenen:

 

-> We kiezen heel bewust repertoire dat prettig blijft verrassen. Natuurlijk komen de klassieker voorbij, zonder deze zou het niet echt kerst zijn. Maar we zoeken ook vooral naar die fijne ‘oh ja’-liedjes. Liedjes die je al even niet meer hebt gehoord, maar oh zo mooi zijn. De nummers waarvan je denkt: wow, die heb ik al lang niet gehoord, maar wat was die fijn. We zijn natuurlijk achtergrondmuziek, dus we vallen niet echt op, maar je zult toch zien dat dit regelmatig een glimlach teweeg brengt bij de gasten.

 

-> We zijn een echt duo. Beiden zingen we (ongeveer) even veel en we zingen vaak samen. Dat betekent dat je op zo’n avond drie verschillende klanken hebt: een mannenstem, een vrouwenstem en samenzang. Dat houdt het, naast onze repertoirekeuze, de hele avond (of middag) interessant.

Horen hoe ons Winter Wonderland klinkt? Klik op de demo’s hieronder.

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

7 + 5 =

Copyright Song for you (2022) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden