Live muziek bruiloft

Song for you maakt ceremoniemuziek persoonlijk

Wij kunnen ons een ceremonie zonder muziek niet voorstellen.  Maar we kunnen ons ook niet voorstellen dat je muziek uit een standaardlijst zou willen kiezen. Jullie liefde is geen standaardliefde, jullie bruiloft geen standaardbruiloft. Waarom dan wel voor standaardmuziek gaan?

Wij geloven in ‘hoe persoonlijker, hoe beter’. En dat geldt helemaal voor dit soort momenten, die zo om jullie verhaal draaien. Of het nu een bruilofts- of een afscheidsceremonie is: jullie liefde en verhaal staat centraal.

Daarom werken wij nooit met vaste repetoirelijsten. Alle muziek is volledig afgestemd op jullie wensen. Daarom horen wij ook na afloop vaak: “Wow, dat was echt ‘ons'” . En daar doen we het voor. Lees meer hierover in dit blog.

Muziek maakt alle momenten mooier, live muziek maakt alle momenten intenser en wij maken alle momenten persoonlijker.

Je kunt kiezen uit twee pakketten: het persoonlijke pakket en het unieke pakket.

Het persoonlijke pakket

 

Kies je voor het ‘persoonlijke pakket’, dan bestaat de muzikale omlijsting van jullie ceremonie uit het volgende:

 

 • interview over jullie liefde en verhaal;
 • verwerking van uitkomst van het interview in voorstel voor liedjeskeuze;
 • onbeperkt aantal zelfgekozen liedjes tijdens jullie ceremonie (gebruikelijk is 4 à 5);
 • piano en zang van zowel Tom als Marleen (en gezamenlijk), afhankelijk van keuze;
 • vleugellookpiano;
 • alle techniek rondom geluid, wij regelen dat voor jullie.

Het unieke pakket

 

Kies je voor het ‘unieke pakket’, dan bestaat de muzikale omlijsting van jullie ceremonie uit het volgende:

 

 • interview over jullie liefde en verhaal;
 • verwerking van uitkomst van het interview in een lied op maat;
 • daarnaast doen wij suggesties voor passende covers;
 • onbeperkt aantal zelfgekozen liedjes tijdens jullie ceremonie (gebruikelijk is 4 à 5);
 • piano en zang van zowel Tom als Marleen (en gezamenlijk), afhankelijk van keuze;
 • vleugellookpiano;
 • alle techniek rondom geluid, wij regelen dat voor jullie.

Ervaringen met de muziek van Song for you

Tom en Marleen hebben onze trouwdag omgetoverd in een werkelijk sprookje! Tijdens de ceremonie wisten ze perfect hoe ze de nummers moesten brengen. Wat een stemmen, wat een romantiek! Overigens hebben ze ons avondfeest schitterend geopend. Zowel jong als oud was op de dansvloer te vinden en ze konden naadloos inspelen op het publiek.

Grazie mille!

Hannes Gemoets & Cecilia Bottecchia

Tom & Marleen hebben gespeeld & gezongen tijdens onze trouwceremonie en wisten de magie van het moment nog verder te vergroten. Het was geweldig om op de tonen van de piano naar mijn man te lopen en na het ja-woord te genieten van het nummer dat we samen met hen hadden uitgezocht. Een nummer dat zó goed bij ons paste en indrukwekkend vertolkt werd dat niet alleen wij, maar ook onze gasten er emotioneel van werden. Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan een geweldige, magische dag!

Maartje Maas

Heel erg fijne ervaring met Tom en Marleen. Vanaf het ‘intake-gesprek’ tot hun optreden op onze bruiloft spatte het enthousiasme, de oprechte interesse en de kwaliteit er van af. Na het gesprek opperden ze een aantal op ons lijf en moment geschreven liedjes waaruit bleek dat ze echt goed naar ons verhaal geluisterd hadden. En toen wij op ‘onze dag’ naar hun mochten luisteren was het helemaal af: een schitterend optreden, waarbij de stemmen van Marleen en Tom elkaar en de intieme sfeer versterkten.

Gijs Galesloot

Wat een fantastisch resultaat na een aantal mooie emotionele sessies. Mooie coupletten en een heel pakkend refrein. Echt op maat geschreven. Ben er heel erg trots op en Evi , voor wie het nummer is gemaakt ,is ook heel erg onder de indruk. Wat een kippenvelmoment toen ik het voor de eerste keer zelf mocht zingen. Alle woorden voelen goed. Toen ik hulp nodig had waren jullie meteen aanwezig om bij te staan. Super! Dank je wel.

Johan Krouwel

De muzikale bijdrage van Song for You op onze bruiloft was echt helemaal geweldig. Het was mooi, grappig en ontzettend passend bij ons. Kortom, het was super! En wat stonden die laarzen jullie (en de piano) goed :-D.

Nelleke Schoo

Song for you’ heeft een lied gemaakt dat we met alle collega’s hebben gezongen tijdens het afscheid van onze algemeen directeur. Dat was een schot in de roos! Marleen en Tom hebben vooraf in een aantal prettige gesprekken input verzameld en deze informatie heel treffend verwerkt in de tekst van het lied. Het was een lied met een mooie boodschap, soms emotioneel, maar door de combinatie met de vrolijke melodie was het een prachtig geheel. Tijdens het zingen van het lied werden we op professionele wijze op piano begeleid door Tom. Tevens namen Tom en Marleen stukken zang voor hun rekening, en dat kwam de kwaliteit van de vertolking zeker ten goede. 🙂 .

Franke Teunisse

Bedankt voor jullie prachtige lied! Ik vind het heel erg bijzonder en vond het een prachtig lied! Zowel muzikaal als tekstueel was het allemaal zeer passend :). Het heeft me allemaal diep geraakt en ik ben er heel erg blij mee en dankbaar voor.

Natasja den Toom

Na het eerste gesprek met Tom en Marleen mocht ik nog geen week later al een ruwe versie horen van het liedje. En wat was de spijker op zijn kop! Ik wist het op dat moment zeker, Hennie zou de boodschap direct begrijpen.

En daar sta je dan en begint Marleen te vertellen dat ze er trots op waren hun eerste liedje te mogen gaan voordragen die voor een speciaal iemand was geschreven en diegene was Hennie. Op dat moment wil je de eerste seconde even stiekem verdwijnen, zo spannend, maar zodra de eerste tonen waren ingezet heb ik ademloos geluisterd. Wat was dat bijzonder en mooi en bijzonder en… Van alles schiet er door je heen maar vooral hoe speciaal het was en hoe treffend de tekst. Ieder woord was herkenbaar en zo treffend.

Samen terugrijdend naar huis, enorm onder de indruk, onze eerste gedachtes samen delend kwamen we toch wel tot de gezamenlijke conclusie dat Tom en Marleen een unieke prestatie hebben neergezet. Het was echt een schot in de roos.

Alain van Oorschot

Meer informatie of boeken?

Neem contact op

13 + 4 =