Ceremoniemuziek: de perfecte liedjes voor jullie moment

Ceremoniemuziek is niet meer weg te denken tijdens een bruiloft. Waar je vroeger gebonden was aan het koor van de kerk of de DJ-skills van een medewerker van het gemeentehuis, zijn de mogelijkheden nu eindeloos. Live muziek tijdens de ceremonie is dan ook iets wat je steeds vaker ziet. En daar worden wij natuurlijk erg blij van. Niet alleen omdat dat is wat wij kunnen brengen, maar vooral omdat wij de stevige overtuiging hebben dat live ceremoniemuziek de dag een stuk bijzonderder maakt.

Live ceremoniemuziek maakt het moment intenser en daardoor de herinnering blijvender. Wij kunnen ons ook geen ceremonie meer voorstellen zonder live muziek. Als we bij een ceremonie zijn waarbij de mp3 te snel word uitgedrukt of het bruidspaar juist nog minuten moet wachten tot het liedje is afgelopen, breekt ons muzikale hart een beetje. 😉

Wij weten dat het zoveel persoonlijker kan en de reacties die we krijgen ondersteunen dat. Niet voor niets horen wij vaak: “Dat was echt helemaal ons.”.  En ook als we mensen spreken over hun bruiloft hebben ze het altijd over dat de muziek zoveel waarde heeft toegevoegd.

Song for you en ceremoniemuziek

Wij maken bruiloften altijd zo persoonlijk mogelijk. Dat betekent dat we echt met jullie samen gaan kijken welke nummers het allerbest passen bij jullie liefde en verhaal. We spreken met jullie af en maken uitgebreid kennis. In dit gesprek hebben we het over wat jullie verhaal bijzonder maakt. En het mooie is: iedereen heeft een bijzonder en mooi verhaal. Elk mens, ieder koppel, is daarin echt uniek.

Door dat gesprek komen wij op liedjes die perfect bij jullie passen. Dan zegt één van jullie bijvoorbeeld letterlijk iets dat in een mooi liedje zit dat we kennen. Zo maken we de ultieme bruiloftsmix.

Tijdens de ceremonie spelen en zingen we de door jullie gekozen liedjes. Hoeveel dat er zijn, is geheel aan jullie. We proberen zo veel mogelijk samen te zingen, maar kijken wel altijd naar wat het liedje nodig heeft. Soms past een liedje beter bij Tom’s stem en soms juist beter bij die van Marleen.

Alvast wat inspiratie opdoen voor de liedjes op jullie bruiloft? Check onze blogpagina met daarop blogs als “De mooiste liefdesliedjes“, “Tips voor liedjes als de bruid binnenkomt” en “De mooiste Nederlandstalige bruiloftsliedjes“.

Ervaringen van anderen

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"H8bhXDVXVvI"}}

Volg ons ook op Facebook

Volg

Neem contact op

13 + 8 =

Copyright Song for you (2018) – Privacy StatementAlgemene voorwaarden